Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Hovedpunkter

Konkurs i Agder Tunnelservice AS - Nye planer og utvikling

Hovedpunkter

* Agder Tunnelservice AS er konkurs. * Produksjonsselskapet fokuserte på anleggsmaskiner. * Planer om gjenoppstart under navnet Terox.

Konkurs og gjenoppstart

Agder Tunnelservice AS, et produksjonsselskap som spesialiserte seg på utvikling, ombygging og elektrifisering av anleggsmaskiner, har nylig gått konkurs. Imidlertid er det planer om å gjenoppstarte virksomheten under navnet Terox.

Terox, ledet av tidligere nøkkelmedarbeidere i Agder Tunnelservice AS, vil fokusere på utvikling og ombygging av bærekraftige anleggsmaskiner. De sikter på å være ledende innen elektrifisering av anleggsindustrien.

Samarbeid og utvikling

Terox har allerede inngått samarbeid med andre selskaper for å tilby utslippsfri lading på byggeplasser. De har også utviklet den første hybride piggemaskinen for tunneler, kalt Terox X-GL-C326.

Disse innovasjonene viser Teroxs forpliktelse til bærekraft og deres engasjement for å drive anleggsindustrien fremover. Deres planer om å gjenoppstarte og utvide virksomheten vil bli nøye fulgt av bransjen.

Konklusjon

Konkursen til Agder Tunnelservice AS kan være en endring av navn, men det representerer en ny æra for dette innovative produksjonsselskapet. Som Terox er selskapet godt posisjonert til å lede utviklingen av bærekraftige anleggsmaskiner og bidra til en grønnere fremtid for bransjen.


Comments